Моето Новогодишно (по)желание

Измина още една година в оплаквания от криза, безпаричие, безработица, мързел, нищо-не-правене и нещо-не-ставане. Сред празничните пожелания за здраве, късмет, пари, щастие и успех, аз си пожелавам да забравим песимизма, хаоса и усещането, че нищо не зависи от нас.

Пожелавам си всички ние да си припомним огромния потенциал, който съдържаме в самите себе си: нашият опит, знания, време, идеи и мечти. Те са безценни. Не всеки от нас намира финансова реализация на възможностите си. Но така и така ги имаме. Защо да не се възползваме от тях? Страшно ли е да дарим част от себе си? Да дарим времето, емоциите и способностите си на другите? Те няма ли да са по-ценни от така популярните SMS-и, които изпращаме…?

Моето Новогодишно (по)желание към всички вас:
1. Помислете в какво сте добри, какво можете най-добре.
2. Помислете кой се нужае от вас.
3. Сега го потърсете и му предложете… част от себе си.

Колкото повече хора потърсите, толкова повече обаждания ще получите! Да отделим няколко часа от времето си – ето, това е доброта. Това е грижа за обществото ни. Няма да ни струва нищо, а за човека от среща би било безценно.

Знам, че много вас ще затворят тази страница и ще продължат с празнуването без да и обърнат особено внимание. Колкото повече от вас ме опровергаят, толкова по-вероятно е след една година да живеем в друг, по-добър свят.

Желая ви мелодична 2012 година. Бъдете смели, щедри и не щадете себе си!

This entry was posted in Updates. Bookmark the permalink.